TnT Kiropraktik

Vi tilbyder dig effektiv smertelindring og tager professionelt hånd om dig og dine smerter. 

Vi behandler alle former for smerter, der forhindrer dig i at leve det liv, som du øsnker med fuld bevægelighed og frihed.

Vi behandler alle skader, personer og aldersgrupper i vores klinik i Seest i Kolding.

Vi vejleder dig også til optimal livsstil og effektiv træning, så du oplever størst mulig frihed og bevægelighed i din krop. Det er en central og forebyggende del af vores behandling, der sammen med vores fokus på kilden til dine smerter, skal gøre dig stærkere og give dig en mere effektiv og vedvarende smertelindring. 

Vores forløb består af flere teknikker og bliver individuelt tilpasset efter lige nøjagtig dine behov og problemer.

Hvem behandler vi?

Hos TnT Kiropraktik behandler og forebygger vi med stor erfaring, smerter og lidelser i hele bevægelsesapparatet. Vi tager imod pateinter i alle aldre og med alle baggrunde – fra spædbarn til ældre. 

Ring eller skriv til os

Vi er klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål, og du vil altid være velkommen til at ringe, skrive eller besøge os i klinikken. Se kontaktinfo – vi kan hjælpe dig. 

Smerter

Har du smerter i led og muskler? Lider du f.eks. af tilbagevendende hovedpine, eller har du konstant problemer med ryggen, så kan vi hjælpe dig med den helt rette behandling. 

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi hjælper dig med at opnå optimal bevægelse i alle led og fokuserer på kilden til dine smerter. Med vores behandlinger bliver du stærkere, sonderer og mere frisk udgave af dig selv.