TESTIMONIALS

For os er den bedste oplevelse at se, hvordan vores klienter udvikler sig positivt med hjælp fra vore behandlinger. Det giver os en utrolig glæde, når de vender tilbage og fortæller om, hvordan de er blevet smertelindret og stærkere.

Her på siden kan du læse et lille udpluk af, hvad vores klienter siger om behandlingen hos os. Vi elsker at høre fra vores klienter – både gamle og nye. Du er meget velkommen til at skrive en besked til os i menuen “skriv besked”.


“Jeg husker, hvordan jeg krøb ind ad døren til TNT kiropraktik med intens låsning i lænden og bækkenet. Hos TNT får jeg hjælp af fagligt dygtige og ditto hyggelige og seriøse udøver af deres professionelle virke”

Siv

“TNT Kiropraktik i Kolding har ikke bare fjernet smerterne, men også givet mig større bevægelighed, smidighed og bedre livskvalitet. Jeg er meget fysisk aktiv og havde i årevis døjet med smerter i ben, skulder og ryg – det har gjort en kæmpe forskel”

Karsten

“Som tidligere elitesportsudøver har fysisk slid sat sine spor på min krop i form af hofte-, knæ-, ryg- og skuldersmerter. Med Troels og Trudes hjælp i TNT Kiropraktik er jeg i dag smertefri på trods af mange års slid på kroppen og oplever en smidighed og bevægelighed i kroppen, som jeg ikke har haft i mange år”

Lars

TNT Kiropraktik - Holbergsvej 13, Seest - Kolding - 22 77 10 33